Menu Content/Inhalt
Home arrow Miscarea arrow Callanetics
Callanetics
Ce este Callanetics Imprimare
Scris de Mihaela   
Wednesday, 21 November 2007

Este un program de gimnastică care a cucerit occidentul. Cine îl practică de două ori pe săptămână timp de o oră (programul lung) sau zilnic vreme de 20 de minute (programul scurt) va rezolva problemele de aspect pe care le are din pricina burţii, a şoldurilor, feselor, a coapselor şi pulpelor groase. Callanetics topeşte grăsimea, antrenând muşchi în profunzime. Elaborat de  Callan Pinckney este  adoptat de zeci de mii de femei din America şi din Europa.Decideţi cu ce probleme ale siluetei dvs. trebuie să luptaţi, şi alegeţi exerciţiile corespunzătoare. Callanetics nu trebuie întrerupt. Dacă vreţi să obţineţi un corp perfect, lucraţi în fiecare zi. La  început, exerciţiile grele pot fi făcute de mai puţine ori. Treptat veţi face programul complet.

Ultima actualizare ( Tuesday, 11 December 2007 )
 
Principiile gimnasticii Callanetics Imprimare
Scris de Mihaela   
Wednesday, 21 November 2007
Callanetics acţionează mai  rapid decât alte programe de întreţinere. Mişcările lente, exacte, care sunt repetate pâna la o sută de ori, necesită multă forţă şi acţionează în profunzime asupra grupelor de muşchi. Acest lucru fortifică corpul mai repede.
Cu Callanetics problemele de aspect ale corpului dumneavoastră pot fi rezolvate pe rând. Motivul: la acest program sunt antrenaţi numai muşchii care se află "sub" zonele cu probleme. Cu timpul, ţesutul gras se reduce pentru că masa muşchiului creşte.
Primele succese pot fi vizibile în numai câteva ore; în funcţie de condiţia fizică pe care o aveţi, între două pâna la şapte ore, primele semne se instalează deja. Veţi fi surprinsă: corpul va deveni mai suplu şi mai ferm. 
Ultima actualizare ( Sunday, 16 December 2007 )
Citeşte mai departe...